این روزها انواع مختلفی از دزدگیر خودرو در بازار وجود دارد, یکی از سوالات متداول مشتریان هنگام خرید دزدگیر خودرو این است که بهترین نوع این کالا کدام نوع از انواع موجود آن است؟ در پاسخ به این پرسش باید بگوییم که در واقع اینگونه نیست که بتوان یک نوع را به عنوان بهترین نوع دزدگیر خودرو معرفی کرد, چرا که افراد مختلف نیازها و انتظارات متفاوتی از سیستم امنیتی خودروی خود دارند.
در ادامه مطلب به معرفی گزینههای متعدد پیش رو هنگام انتخاب و خرید دزدگیر خودرو خواهیم پرداخت تا شما بتوانید این انتخاب را با اطلاعات کامل و دید بازتری انجام دهید.
در حال حاضر چهار نوع دزدگیر برای انواع خودرو در بازار وجود دارد:
1)دزدگیر ساده ریموت دار
2)دزدگیر سیم کارتی
3)دزدگیر دوربیندار
4)دزدگیر ردیاب خودرو
- دزدگیر ساده ریموت دار
سادهترین نوع دزدگیر خودرو, دزدگیرهای ساده ریموتدار هستند که تنها قابلیت آنها ایجاد صدا هنگام تحریک سنسورهایشان است, این نوع از دزدگیرها به کمک سنسورهای نصب شده در قسمتهای مختلف خودرو هرگونه احتمال وجود خطر را تشخیص داده و با پخش آژیر صاحب خودرو را مطلع میکنند, سطح حساسیت سنسورها قابل تنظیم است و میتوانند حتی برای تشخیص کوچکترین حرکات نیز تنظیم شوند, دزدگیرهای ساده مناسب خودروهایی هستند که معمولاً در پارکینگ و فضاهای بسته پارک شده و زیاد در معرض خطر نیستند, در این صورت از آنجا که نیاز به صرف هزینه بیشتری برای تهیه دزدگیرهای پیشرفتهتر وجود ندارد, میتوانید برای تامین امنیت خودروی خود به همین مقدار از امکانات بسنده کنید.
- دزدگیر سیم کارتی
نوع پیشرفتهتری از دزدگیرهای خودرو که در بازار تحت عنوان دزدگیر سیمکارتی شناخته میشوند, مجهز به سیمکارت برای برقراری ارتباط و کنترل خودرو از راه دور هستند, این ویژگی سبب میشود قابلیتهای مفیدی به سیستم دزدگیر افزوده شود, به عنوان مثال سیستم در صورت تشخیص خطر میتواند با مالک خودرو به صورت تلفنی تماس برقرار کرده و اطلاعرسانی کند, حتی میتوان از راه دور دربهای خودرو را باز و بسته نمود (اگر فراموش کرده باشید دربها را قفل کنید, حتی اگر از خودرو کاملا دور باشید باز هم میتوانید دربها را قفل نمایید), به نظر میرسد این روزها که دیگر صدای آژیر به تنهایی نمیتواند تامینکننده امنیت خودروها باشد, این نوع از دزدگیر جایگزین کاربردی مناسبی برای دزدگیرهای ساده باشد و حتی اگر لازم به صرف هزینهی بیشتری باشد, در نهایت با پیشگیری از وقوع بسیاری از سرقتها و خطرات مقرون به صرفهتر خواهد بود.
- دزدگیر دوربیندار
اگر به دنبال اطلاع دقیق از وضعیت خودروی خود در هر لحظه هستید و دوست دارید ماشین شما همواره جلوی چشمتان باشد, بهتر است این نوع از دزدگیرهای خودرو را که تحت عنوان دزدگیر تصویری خودرو نیز شناخته میشوند, بررسی کنید, قابلیتهای موجود در دزدگیرهای تصویری این امکان را برای شما فراهم میکند تا علاوه بر این که اطمینان بیشتری نسبت به عدم سرقت خودروی خود داشته باشید, امکانات متعدد دیگری برای کنترل وضعیت خودرو نیز در اختیار بگیرید, باز و بسته شدن دربهای خودرو به صورت اتوماتیک هنگام نزدیک یا دور شدن به خودرو, استارت زدن ماشین از راه دور, روشن و خاموش کردن بخاری اتومبیل با استفاده از ریموت, اطلاع رسانی به مالک خودرو در صورت ضعف باطری یا بالا رفتن درجه حرارت خودرو (مثلا هنگام آتشسوزی) و… از امکانات و قابلیتهای انواع دزدگیر تصویری خودرو هستند.
- دزدگیر ردیاب خودرو
اگر خودرو گران قیمتی دارید که حفاظت از آن برای شما بسیار مهم است, پیشنهاد میکنم این نوع از دزدگیرخودرو را خریداری کنید.
ردیاب جیپیاس خودرو این امکان را برای شما فراهم میکند تا بتوانید حتی در صورت وقوع سرقت, آن را مکانیابی و پیدا کنید, با خرید ردیاب خودرو شما خواهید توانست از طرق مختلف مثل تلفن همراه یا کامپیوتر خود موقعیت مکانی دقیق خودرو را بر روی نقشههای آنلاین مشاهده کنید, علاوه بر این دزدگیرهای ردیاب, امکانات دیگری نظیر شنود صدای داخل کابین یا روشن و خاموش کردن خودرو از راه دور و بسیاری از امکانات دیگر را نیز در اختیار شما قرار خواهد داد.
آشنایی با انواع دزدگیر منازل و سایر اماکن (معایب و محاسن آنها)
دزدگیرها نیز بر حسب نیاز هر فرد,مجموعه و یا ارگان متفاوت هستند, که بنده در این مطلب سعی کرده ام آنها را معرفی نمایم.
بهترین نوع دزدگیر برای منزل شما بستگی به ترجیحات شخصی, بودجه و مکانهایی دارد که می خواهید از آن نقاط نگهداری ویژه ایی نمایید.
انواع دزدگیر
دزدگیرها به ترتیب زیر می باشند:
1)دزدگیرهای تنها آلارم دهنده
2)دزدگیرهای تماس گیرنده
3)سیستم هوشمند سازی منازل و سایر اماکن
4)قرارداد با مراکز کنترل و نظارت بر امنیت شهری
5)سیستم های هشدار بی سیم
_دزدگیرهای تنها آلارم دهنده
یک صدای آژیر ایجاد می کنند, اما با هیچ جا و هیچ کسی (مثلاً با پلیس یا شما) تماس برقرار نمی کنند.
_دزدگیرهای تماس گیرنده
که به طور اتوماتیک هنگام آلارم با شماره های تلفنی که در حافظه شان ذخیره کرده اید (مثلاً با شما,خانواده و یا دوستانتان) تماس می گیرد, حال باید این مسئله را در نظر گرفت که این نوع خود به دو دسته تقسیم می شود:
*تماس گیرنده های خط ثابت
این مدل از خط تلفن ثابت که شما در منزل دارید برای برقراری تماس با شماره های ذخیره شده در دستگاه استفاده می کند, بنابراین برای این نوع از تلفن کننده ها شما نیاز به سیم کشی تلفن تا دستگاه دارید.
_تماس گیرنده های GSM
که از سیگنال های تلفن همراه برای برقراری تماس با شماره های تلفن ذخیره شده داخل دستگاه استفاده می کند, در این نوع تلفن کننده های اتوماتیک شما نیازی به سیم کشی تلفن ندارید, اما می بایست یک سیم کارت تلفن همراه درون دستگاه قرار دهید و می بایست مراقب باشید که همیشه دارای اعتبار کافی برای برقرای تماس با مخاطبین باشد, علاوه بر این شما باید از وجود آنتن دهی کافی تلفن همراه در محلی که زندگی میکنید مطمئن باشید, بهتر است این مورد آخر را (آنتن دهی تلفن همراه) قبل از خرید دستگاه بررسی کنید.
_سیستم خانه هوشمند
که هنگام ایجاد هشدار, از طریق اپلیکیشن های تلفن همراه یا تبلت با شما و یا خانواده تان تماس میگیرد.
_قراردادهای نظارت
به این معنی که شما طی یک قرار داد با یک شرکت حفاظتی و امنیتی, ماهانه یا سالانه مبلغی را پرداخت می کنید تا این شرکت در صورت ایجاد هشدار توسط دزدگیر, مستقیما خود وارد عمل شده و یا با مرکز پلیس تماس بگیرند.
_سیستم های هشدار بی سیم
در مرحله بعد شما می توانید تصمیم بگیرید که از سیستم های بدون سیم استفاده کنید یا از سیستم های با سیم بهره گیرید.
سنسورهای هشدار بدون سیم, برای تغذیه از باتری استفاده می کنند و از طریق سیگنال های رادیویی با کنترل پنل ارتباط برقرار می کنند.
این نوع سنسورها معمولاً بهتر و راحت تر نصب و اجرا می شوند, حتی خودتان هم می توانید این نوع سیستم ها را نصب کنید.
همچنین در صورتی که بخواهید به سیستم سنسور اضافه کنید به راحتی این کار قابل انجام است, اگر هم روزی قصد جابجایی منزل را داشتید به راحتی میتوانید سنسورها را جدا کرده و در منزل جدید نصب نمایید.
سنسورهای بیسیم از لحاظ اجرا خیلی خوب هستند اما از لحاظ هزینه نسبت به سنسورهای سیم دار گرانتر هستند.
هرچند که سیستم های بی سیم نسبت به سیستم های عادی گرانتر هستند و برای سنسورها و کنترل پنل باید از باتری استفاده کرد, اما در سیستم های دزدگیر سیم دار هم باید برای نصب از سیم کشی استفاده کرد که همین سیم کشی ممکن است نیاز به صرف هزینه زیادی داشته باشد.
محاسن و معایب
دزدگیرهای تنها آلارم دهنده و تماس گیرنده
-
محاسن دزدگیرهای تنها آلارم دهنده
1)شما مجبور نیستید هزینه ای را بابت قرارداد نظارت به شرکت های امنیتی بپردازید.
2)داشتن آژیر خود برای جلوگیری از سرقت کافی است.
3)شما خودتان می توانید این نوع از دزدگیرها را نصب کنید.
-
معایب دزدگیرهای تنها آلارم دهنده
1)اگر شما از محل دور باشید دیگر صدای دزدگیر را نخواهید شنید, مگر اینکه کسی در آن نزدیکی ها باشد و پس از شنیدن صدای آژیر دزدگیر بداند چگونه با شما تماس بگیرد.
2)بدون اینکه کسی وارد عمل شود, ایجاد آژیر به خودی خود ممکن است بازدارنده سارق نباشد.
-
محاسن دزدگیرهای تماس گیرنده
1) شما مجبور نیستید به شرکت های حفاظتی و امنیتی وجهی پرداخت نمایید.
2)وقتی اتفاقی رخ دهد به شما یا افرادی که شمارشان در دستگاه ذخیره شده هشدار داده می شود.
3)اگر شما سنسور اضافی خریداری کنید, می توانید با اتصال آن سنسور به ترمینال های ورودی دستگاه از وقوع آتش سوزی یا نشت گاز و غیره مطلع شوید.
-
معایب دزدگیرهای تماس گیرنده
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.